Beltéri ajtó panellakásba

A panellakások felújítás esetén a beltéri ajtók is cserére kerülnek.

A panellakások belső ajtó, ajtónyílás méretei nem illeszkednek a kereskedelemben kapható standard méretekhez. Így a panelajtók cseréje esetén az egyedi méretben rendelhető beltéri ajtók jöhetnek számításba. Ezzel a kötöttséggel is többféle beltéri ajtótípust találunk, mint minőségben, mint beltéri ajtó árban. Ezek a belső ajtók utólag, a burkolás, a festés után beépíthető ajtók. Ez mindenkép előnyös számunkra, hiszen a lakásfelújítás kivitelezése alatt nem sérülnek nyílászáróink.

CPL ajtók a panelbaCPL beltéri ajtók.

A panellakások beltéri ajtó rendelésekor és beépítésekor a CPL belső ajtók a befutók. Ennek az oka az, hogy a jó minőség mellett, a CPL ajtók árai is kedvezőek.

Az ajtók nem igényelnek utólagos kezelést, festést, a tisztításuk egyszerű. Az ajtók MDF lapokra felvitt CPL fólia. A fólia egy közepesen karcálló, a háztartási vegyszereknek ellenálló dekoratív réteget képez az ajtók felületén.

Laminált beltéri ajtók.

A bútorgyártásban már ismert laminálással, vákuumfóliázással készült belső ajtók képviselik az igazi prémium kategóriát a lakás belsőajtók kategóriában. A szintén egyedi méretben rendelhető ajtókat azon panellakásokba ajánljuk, ahol elsődleges szempont a lakásdizájnhoz illeszthető beltéri ajtók kiválasztása. Az ajtók választhatóak többféle mart mintával, és többféle színű, mintázatú fóliával. Ez a magasabb minőség és a dizájn tükröződik a laminált beltéri ajtók árában is.

A fenti beltéri ajtókat nyugodt szívvel ajánljuk a panellakások belső ajtóinak cseréje esetén.